Gastenkamers

Slaapkamer woonboerderij

Wij beschikken over een vijftal kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Vier van deze kamers zijn in het bijgebouw gesitueerd. Alle kamers zijn uitgerust met een luxe inloop regendouche, toilet met softclose wc bril, haardroger, wastafel met luxe kastruimte, passende gaderobekast, klimaatbeheersing, vloerverwarming, zowel WIFI als een vaste internetaansluiting zodat u altijd verzekerd bent van een uitstekend bereik, flatscreen TV,  minibar, luxe boxspring, wekker, koffie- en theefaciliteiten op de kamer, eigen ingang, alle kamers op begane grond. Wij zorgen ervoor dat alle kamers voorzien zijn van luxe verzorgingsproducten, badjassen zijn er op aanvraag. Verder is onze bed and breakfast landelijk gelegen zodat u helemaal tot rust kunt komen. In de woonboerderij bevindt zich een extra grote kamer. Deze kamer is uitgerust met een luxe 2.20 m boxspringbed. Deze kamer heeft ook de mogelijkheid tot het bijplaatsen van een kinderbed. Evenals de andere gastenverblijven heeft deze kamer ook een eigen ingang op de begane grond, waardoor wij u als onze gast optimale privacy kunnen bieden.

Ontbijtkamer/huiskamer

Ontbijtkamer

In onze woonboerderij bevindt zich een zeer sfeervolle ontbijt/huiskamer, die de hele dag ter beschikking staat voor onze gasten. Hier kunt u heerlijk wegdromen bij een spannend boek in de fauteuil bij de gezellige gashaard. Ook staat er een grote stamtafel voorzien van de landelijke- en regionale dagbladen alsmede een aantal maandbladen. Aan deze stamtafel wordt het ontbijt geserveerd.  Uiteraard hebben we ook boeken en gezelschapsspellen ter uw beschikking. 

Woonkamer

Deze huiskamer is ook voor de zakelijke gast uitermate geschikt om in een huislijke omgeving werk voor te bereiden of  met collegae samen te komen. Deze huiskamer is zoals onze gehele accommodatie voorzien van zowel WIFI als een vaste internetaansluiting. Ook voor een muziekinstallatie is gezorgd zodat wij u altijd van de door u gewenste achtergrondmuziek kunnen voorzien. We zorgen er uiteraard voor dat hier voor u koffie-en theefaciliteiten en andere dranken en versnaperingen voorhanden zijn.